diumenge, 31 de març del 2013

QUÈ MOOOONA!

Què mona la Kitty!!
Sí, la meva nena és de Kittys i com el nen tenia el seu camp de futbol, ella tindrà la seva Kitty. Ara guardadeta a la nevera fins demà.

Per a ser que no em volia complicar la vida amb mones aquest any, tela! però la veritat, fer això és ben fàcil. Ho havia vist feia temps per internet però no ho havia posat en pràctica i ara he tingut l'excusa perfecta. No ha quedat malament del tot.
I dolenta no crec que estigui, és xocolata!!!
De la negra, de la blanca i de la blanca tenyida.
Vaig agafar el dibuix d'una Kitty. Com la nena en té alguns d'aquests que em descarrego per a que pintin... i el vaig calcar a un paper vegetal, de forn. I el vaig girar. Veieu? La Kitty aquesta porta el llaç al costat contrari.

Llavors, ho vaig resseguir amb xocolata. Vaig fondre primer xocolata negra i la vaig posar dins una bossa de congelació. Vaig fer un tallet a una punta i vaig començar a repassar el dibuix.
Vaig deixar que s'assequés la xocolata. Així, doncs, al cap d'una estona, vaig començar a omplir la resta de Kitty. Primer amb xocolata blanca i després amb la xocolata blanca tenyida de vermell (amb els colorants Vahiné). Va quedar un coloret rosa. Hi ha uns colorants especials per a xocolata. Jo no n'he fet servir mai, però per a la petita quantitat que vaig fer servir, ja estava bé!
Un cop sec del tot, que es desenganxés del paper vegetal va ser molt fàcil. Gairebé es desengaxa sol.
Així, doncs, demà una altra mona!
AQUÍ HO DEIXO DIT

2 comentaris:

  1. Esta genial! m'agrada molt com ha quedat i sembla fàcil de fer.

    ResponElimina
  2. Sí. És facilíssim i el resultat espectacular! Prova-ho, ja veuràs!

    ResponElimina