dijous, 15 de novembre del 2012

A LLEIDA!

PONENT ROOTS

Hola!!!

Avui m'ha arribat el butlletí del Club Banyetes amb les activitats del cap de setmana. M'ha fet molta gràcia veure'n una en qüestió.

PONENT ROOTS, 1er festival de música negra de Lleida.
Preu entrada: Taquilla: 5€, socis Club Banyetes 3€. (presentant el carnet) - Hora: 12.00 h - Lloc: Cafè Teatre (Lleida)
. 12.00 h. CARLES BELDA & LO PARDAL ROQUER: Ska i rock per fer-nos ballar iguals a petits i grans. Cançons emblemàtiques del pop català i del nostre estimat roquer ponentí.
. 13.15 h. SR. ORÓ: El punxadisc SR. ORÓ, esvalotarà a petits i grans amb una especia sessió dirigida al públic menor d'edat, però amb sons que els adults ens agrada.
Al hall del Café Teatre:
- Jocs de fusta i enginy.
- RECOLLIDA DE JOGUINES: En bon estat i embolicades, per donar-les a la CREU ROJA de Lleida, i així aconseguir que els nens de famílies amb problemes econòmics, es despertin el dia de reis i trobin una bonica sorpresa que els porti la màgia del Nadal a casa seva.
Més informació del festival a: www.ponentroots.com

A poc que puguem hi anirem. Serà divertit visitar el Cafè Teatre amb els nens i a sobre amb activitats per a ells.
El Cafè Teatre de l'Escorxador de Lleida és una emblemàtica sala d'espectacles. Incomptables són les vegades que hem anat a veure algun concert (dels meus preferits, sobretot: "Cooper", "La Habitación Roja", "Lovely Luna"/"Deluxe"), festivals com el "Go!Lleida", Jam Sessions, concursos musicals com el "Directe", així com algun concert internacional ("Càmera Obscura"...)
I també és un lloc on ens agrada quedar amb els amics a prendre alguna cosa i xerrar tranquilament. Això si no hi ha alguna sessió de curtmetratges (Cafècurt), amb la qual cosa, la tertúlia s'hauria de donar per acabada.
Al hall del cafè teatre sovint trobareu exposicions.

Si algú no el coneix... És un local bonic, romàntic, i únic a la ciutat.

Si voleu conéixer més sobre el cafè del teatre: http://www.cafedelteatre.com/ (C/ Roca Llaurador, 4 Lleida, al costat del Teatre Municipal de l'Escorxador)

Tot això ha estat una publicitat gratuita, d'un parell de coses de la meva ciutat que he considerat interessant posar aquí.

AQUÍ HO DEIXO DIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada