divendres, 14 de març del 2014

DIVENDRES MUSICALS I FELIÇOS

Només perquè és divendres, ja una pot dir que és feliç.

I referent al tema musical:
Fa unes setmanes vaig descobrir aquest personatge: el Pharrell Williams.



Resulta que volia posar una banda sonora a un vídeo que vaig editar i buscava la cançó de la setmana passada i em sortia aquest Pharrell Williams i jo pensava... "no, no... que és de Daft Punk, la de Get Lucky... que no sé pas qui és aquest tio...". Fins que vaig arribar a la conclusió que era el que cantava. ja se sap, aquests grups virtuals...



I moments previs a la baixada de teló d'un dia qualsevol, vaig veure a la tele (Rac105) un vídeo que em va cridar l'atenció per dos motius:

la música, em sonava, però molt.

no sé què deia als crèdits del Pharrell Williams.



Doncs, la cançoneta, em sonava perquè surt a la pel·lícula de "Gru 2" que a casa ens agrada molt i la veiem (bé, els nens) fins a la sacietat. Des de l'estiu passat i el nostre viatge a La Toscana (o millor dit, la nostra tornada de) que ens acompanya i hi ha algun diàleg que fins i tot imitem.


Atenció spoiler: quan el Gru se'n adona de què està enamorat i se sent feliç va cantant aquesta cançó i caminant així de pinxo, com els personatges del vídeo d'avui. És que si una s'hi fixa surt fins i tot un Minion...



Ara la cançó sona a totes hores. L'he vist al Hormiguero, compartida al Facebook i com no, al Youtube per a alegrar-nos les jornades de caixa tonta. I per a estar tota una jornada happy: http://24hoursofhappy.com/ (mooola)






)



AQUÍ HO DEIXO DIT




2 comentaris:

  1. La veritat és que dóna bones vibracions. Què tingueu un bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lidia! La veritat és que el temps ha acompanyat i hem estat distrets. Espero que el vostre també hagi estat d'allò més bo.

      Elimina