divendres, 24 de gener del 2014

DIVENDRES MUSICALS I DE NENA

Començo a escriure i atenció!!! el contingut, reconec, és clarament sexista.



Volia explicar un descobriment que ha fet la nena: les princeses.

L'altre dia vàrem anar al cine. Volíem anar a veure la pel·lícula de "Turbo", però a l'hora en què ens vàrem plantar al complex, no la feien.
Font: cinemania.es (Dreamworks)


Mirant el que oferia el cine a aquella hora vàrem veure que estava a punt de començar la pel·lícula de "Frozen" i ens vàrem dir "per què no?"


En un principi, quan al nen li vàrem oferir l'opció de veure alguna pel·lícula a casa, buscàvem alguna que no fos gaire sexista. La saga "Toy Story" feia treure fum a la tele... Però no sé com vàrem descobrir "Cars". Suposo que li vàrem posar algun dia farts del "Toy Story" i el "nino trencat" que deia ell. (Atenció Spoiler!!!: Al Woody se li trenca un braç a la segona part i el restauren. Per aquest motiu el nen li deia "nino trencat"). I amb "cars" el nen va descobrir tot un món: el Rayo McQueen, la Sally, el Mate i les curses. Fuá! Estava fascinat. I ja teníem successor pel Woody i companyia.
La nena, fins fa no massa, no aguantava massa estona veient una pel·lícula sencera, així que tant li feia el que hagués. Ho veia una estona i després passava a una altra acció.
Ara ja comença a aguantar una mica més.
Total, que aquest dia al cinema va quedar fascinada amb la Princesa Elsa i la Princesa Ana de la pel·lícula "Frozen". La va viure: va patir quan el gir de la història feia patir i va delirar quan el gir de la història s'atansava al final. Es notava la seva emoció. També he de dir que en algun moment va remugar per haver d'estar asseguda tanta estona a la butaca, ho vàrem salvar deixant-la estar a la falda d'algun de nosaltres.

En els següents dies i no sé ben bé com, suposo que trastejant pel YouTube o potser el vàrem veure al Disney Channel, va trobar el video de la noia que fa de Violetta ( Martina Stoessel ), que es veu que canta la cançó principal de la pel·lícula. Ala! Ja tenim els trastes treient fum buscant el vídeo de Frozen...

El Pare Noel li va portar una Barbie "Fashionista". També una Minnie i el vestit que porta, encara que a mi em sembli una mica "playero" és de Princesa, segons ella... Els vestits, en general, són de princesa. Pobra! Acostumada a anar tan còmoda al "cole" amb xàndall, texans o leggins, si es troba algun vestit, flipa.
La Barbie portava de complements per a la nena un anell. Ooooooooooooooh!! "Lo más!" 
I "visto lo visto" els reis, els residuals reis després de tant regal per Nadal, li varen portar una corona de princesa i una vareta.
I la "Sirenita", oh! "La Sirenita", amb el que li agrada cantar a la nena, ara està entusiasmada també amb l'Ariel.
Somia en tenir el cabell tan llarg com la Rapunzel...
No puc deixar de comentar l'obsessió que té per la Hello Kitty i ara també, tot el que sigui de color rosa. Curiosament la meva nova funda de telèfon és de color rosa i ja ha decidit que el telèfon és seu. Només perquè el veu rosa. El meu nou pijama, cortesia del Pare Noel, també és de color rosa. Quina enrabiada quan va veure que no era de la seva talla...



La nena se'ns està fent nena... Està entrant a un altre món.










AQUÍ HO DEIXO DIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada