dimarts, 30 de juliol del 2013

DIMARTS BREU

Sprint final.

El que no es faci avui, es farà demà, però ja estarà fora de termini.

Objectius més o menys aconseguits, ja que la feina està feta, però si no et tornen els papers signats... de què ha servit? Es presentarà fora de termini.... Quina poca consideració cap a les meves intenses hores davant l'ordinador, corrent tot el dia, fent alguna que hora extra...

Objectius aconseguits: clients que no pagueu, eh! que no us he fet la feina! 
Lamentablement, són molts els clients que no paguen, per tant el volum de feina, s'ha reduït, però no ha fet això que porti més de tres mesos de cul! 
Però us faré la feina... sí! però quan a mi em vingui de gust.

AQUÍ HO DEIXO DIT

4 comentaris:

  1. Certament hi ha gent irresponsable a tot arreu , si hom contracta una feina o servei, ben bé l'ha de pagar el més aviat possible . O és que no es paga l'autobús quan hi puges i no al cap de 3 mesos?
    Ai, quin greu. Molts ànims i endavant!
    petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, noia! com no depèn de mi... Si per mi fos... I si veus que és que la gent no ho pot pagar, però no és així... És morro! Molt de morro! De gent que no paga en podria explicar alguna més, però no... que Lleida és molt petita ;)

      Elimina
  2. Ànims, Yolanda. Aviat desconnexió! I és que n'hi ha cadascun/-a amb unes penques :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí... només unes hores queden. Avui ja ha estat molt més light, però inclús amb alguna que altra sorpresa. Sort que ens ho prenem amb humor :D

      Elimina