divendres, 22 de novembre del 2013

DIVENDRES MUSICALS I FREDS

Fuá! Crec que sí, que ara ja està aquí el fred, eh? I, imagino, que la tendència serà a fer més fred encara.

Tot i que si no fos pel vent que bufa aquests dies, potser la sensació de fred no seria tan forta.
Calefaccions enceses i bufandes, gorros i guants ben a la vista. I botes i colls alts i jerseis de llana.

Quedar-nos al pati jugant al sortir de l'escola? mmmm ja comença a ser difícil. Els nens corren i les mares, per què no correm? Estaria millor que quedar-se al banc geladetes de fred.
Quedar-nos al parc...? Doncs, "como que no"

El que hem de fer és estar a l'aguait de les diferents activitats d'interior que s'organitzen o muntar-les a casa. Sobretot ara a l'hivern.

Quedar-se una estona al sofà amb una manta ben gran per tots quatre i menjar palometes també pot ser un bon pla pel cap de setmana, però amb nens... ja se sap!
Però també ens podem quedar una estona al sofà amb una manta ben gran parlant del projecte de P4 (el cos humà). Al nen li encaaaantaaa parlar de quan ell estava a la panxa de la mamà i ara li han sabut explicar millor com s'alimentava dins la panxa, com va sortir... Està descobrint la crua realitat... a la panxa de la mamà no tenia joguines ni tele, com ell afirmava taxatiu temps enrere. Aprofitant tot això, podem fer veure als nens com han canviat. És genial poder tenir una mica de conversa amb els nens, ara. El nen, que mai ha sigut gaire parlador, ara ja està en una bona edat per a poder raonar les coses. I la nena, com és una cotorra, et fot el seu rotllo i si l'entens bé i si no... també!

També el que podem fer és quedar-nos a casa i cuinar algo calòric, que els jerseis de llana ja amagaran les conseqüències. I a la vegada, aprofitar per a amagar la bàscula (Oh! my God!!)
I si els nens deixen, pintar una samarreta o retallar una mica de feltre... O fer-ho amb ells, què coi! (totiqueunanecessitaelseuespaiperferaquestescosesquenose'mdonengairebé)


En dies com els que vindran, el que hem de fer és agafar idees dels diferents blocs que hi ha per la xarxa i muntar-nos les festes a casa, al caliu de la família. Sortir a respirar una mica d'aire fred aprofitant les hores diürnes, encara que siguin una mica esventades. Encara que sigui passejant pel mercadillo... sempre pot caure una paperina de xurros... 
Sortir, aprofitant aquestes hores diürnes, a fer-nos fotos, encara que sortim amb el nas vermell pel fred ;)


Heus aquí unes petites idees, alternatives a emigrar davant els dies que ens esperen i una cançó... freda?
Jo amb quedo amb els "bailoteos" i la idea de què a casa ens podem posar a ballar tots i entrar en calor.



AQUÍ HO DEIXO DIT




4 comentaris:

  1. Aquí aquest matí a -2ºC estaven tots els nens jugant amb la neu al pati de l'escola. Si m'ho arriben a dir fa un any no m'ho crec :D. Per cert, molt tendre el que expliques d'en Pau :). Una abraçada ben forta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja he pensat en vosaltres, ja, mentre ho escrivia.
      A l'escola dels meus fills, als petits (P2), quan ja necessiten la jaqueta per sortir al pati, no els treuen i es queden a una sala de jocs que tenen. No ho trobo del tot bé, però també entenc que tan petits són més delicats...
      A partir de P3, mentre són al pati dels petits, surten, sempre i quan el terra (gespa) no estigui mullat. Aquí amb la boira, passa sovint que la gespa estigui mullada, o sigui que...

      Elimina
  2. que bo, a la panxa de la mare sense joguines , jejej, que maco.
    jo tb estic maleint ja aquest fred tan limitador, brrrrrrrr. com tu dius haurem d'inventar noves coses per les tardes a casa .....
    Petonets

    ResponElimina