divendres, 11 d’octubre del 2013

DIVENDRES MUSICALS I A LA MODA

Sempre que arriba aquesta època de l'any m'agobia (per dir-ho d'alguna manera, ja que agobio, agobio,... això...).
Deia, que sempre que arriba aquesta època de l'any m'agobia obrir l'armari i buscar roba que posar-me.
Vestits, no em ve de gust, per si tinc fred a les cames.
No vull portar el coll massa descobert, ja que sóc propensa a patir mal de gola amb nefastes conseqüències.
Si passes calor al migdia i a sobre portes roba sintètica, fa pudor.
Ja se sap, fresqueta al matí, caloreta al migdia i ja no saps on posar tanta roba. I al recollir als nens, ja no saps on posar la jaqueta, la meva bossa amb la carmanyola, el berenar dels nens, l'ampolleta d'aigua, les seves motxilles... aaaaaaaaaaaah!

Doncs sí, tot això ho penso al matí, davant l'armari. Intento preparar la roba la nit abans, però moltes vegades no ho acabo fent per motius X.
L'altre dia vaig fer una mica de neteja. Vaig agafar roba que ja no m'anava bé (Bàsicament era aquest el motiu, potser era roba de fa una anys, però no estava feta malbé) i la varem portar a un contenidor de roba.
Encara queda una quantitat important de samarretes que ara, a l'estar tot més ordenat, sabré aprofitar.
No passa el mateix amb els pantalons. No en tinc molts i no sé què els hi ha passat a alguns d'ells que ara són més petits que fa un temps...
Així que ahir me'n vaig anar al carrer Major i vaig firar.
La nena també. Me'n vaig adonar que potser li faria falta algun conjunt més i que fos fàcil de combinar...
Aquesta vegada el nen no va tenir sort. Dies abans, havia ordenat les seves samarretes i va més que servit. Potser li farà falta algun pantaló més. En el seu cas, me'n he adonat que tenia molts pantalons trencats per la part del genoll. Els varem allargar fins que va arribar l'estiu. Després els hem reconvertit en shorts per a la nena. Altres pantalons s'estan començant a quedar curtets i d'altres que tenia guardats, encara li van grans (bastant). Tres dies a la setmana va amb xandall, però inclús així, potser em farà falta algun xandall més ja que moltes vegades acaba brut de fang o del verd de la gespa/herba del pati i hem d'aprofitar per a omplir bé la rentadora. Sabates també faran falta...
Un altre dia li tocarà a ell. No tenia temps per a més. Jo volia buscar algun jersei gruixut en color blau marí o en el seu defecte una jaqueta de llana. No vaig trobar res que em fes el pes i, a més, havia quedat. 


Aquí deixo un enllaç a un bloc que miro de tant en quant que parla sobre moda. Ni de lluny el segueixo amb afició, però m'agrada mirar què és el que pot ser tendència en un determinat moment o simplement abstraure'm.




2 comentaris:

  1. ja ho dic jo, ja que el temps a LLeida és per parar boig ... no se com no estem una mica més tronats que la resta del país , jeje.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ui... doncs espera a que arribi la boira i tants dies sense veure el sol... Com afecta, eh?

      Elimina